arrow_drop_up arrow_drop_down

'Ik hoorde de veroordelende stemmen in mijn hoofd luid en duidelijk, maar toen ik eindelijk mezelf durfde te zijn...'

Om jou te helpen nóg beter met jezelf in contact te komen, heb ik NU iets speciaals voor je wat je echt verder zal helpen!

Door dit pakket ga jij je bewust worden van je valkuilen zodat je de stappen zet naar meer rust en vrijheid

Het mega inspirerende
Zorg-Goed-Voor-Jezelf-Pakket!!!

Speciaal voor jou samengesteld!

Door dit pakket ga jij je bewust worden van je valkuilen zodat je de stappen zet naar meer rust en vrijheid. Neem de regie weer in eigen handen, maak de juiste keuzes gebaseerd op je onderbuikgevoel en vanuit je hart. Voel de connectie met jezelf. Kom los van de angst voor kritiek en de stemmetjes in je hoofd. Omarm je kwetsbaarheid als grootste kracht, zodat jij je leven voluit ervaart.

Mijn hoofd staat altijd aan, ik kan me maar moeilijk ontspannen

Herken je hier iets van?

 1. Mijn hoofd staat altijd aan en dat vreet zoveel energie.
 2. Goed voor mezelf zorgen schiet er te vaak bij in.
 3. Mijn grenzen aanvoelen en aangeven vind ik lastig.
 4. Ik laat me snel beïnvloeden door meningen en kritiek van anderen.
 5. Ik moet altijd zoveel van mezelf.
 6. Ik verlang naar rust en eenvoud.
 7. Ik weet niet zo goed wat ik wil en wie ik ben.
 8. Ik kan me maar moeilijk ontspannen.
 9. Mijn to-do-lijstje is nooit klaar.
 10. Ik ben vaak angstig en heb twijfels over alles.
 11. Ik lig de hele nacht wakker en ben onrustig.
 12. Ik heb vaak buikpijn en bijt op mijn kaken.

Het kan anders!

Ik weet nog heel goed dat ik, met grote tegenzin, toch maar eens contact zocht met een fysiotherapeut. Daar had ik eigenlijk geen tijd voor natuurlijk, net zoals ik naar de tandarts of kapper gaan maar lastig vond. Maar de constante pijn in mijn schouders en nek waren inmiddels zo erg dat het mijn leven ging beheersen. Dus maar gauw tussendoor een gaatje vrijmaken ergens, dan was dat weer opgelost.


Eenmaal op de pijnbank, kreeg ik te horen dat mijn schouders en nek zwaar overbelast waren. De spieren waren zodanig verkrampt dat het maanden kon duren voordat ik volledig hersteld was.. 


Hij zei: "Het is tijd om te luisteren naar je lichaam."


Ik was mezelf compleet voorbij gelopen. Ik lette niet op signalen zoals een versnelde ademhaling, vage buikklachten en andere pijntjes. Mijn leven was uit balans. Ik was uit balans. En de verbinding met mezelf kon ik totaal niet meer voelen.


Het is zo vreemd dat je maar doordendert en doordendert met je leven, als een kip zonder kop. Misschien herken jij dit ook wel? En pas als je stil komt te staan denk je, dit kan toch anders? Maar hoe dan?


Nou, alles wat daarvoor nodig is, vind je in jezelf! Je moet het alleen wel kunnen en willen zien. En daar krijg je echt zoveel voor terug! Wat dacht je van; tevreden zijn met jezelf, op ieder moment, ook als je alleen bent, en wat de omstandigheden ook zijn. Leven volgens jouw eigen waarden en prioriteiten. Dat is de basis, om voluit je leven te gaan ervaren, in goede verbinding met jezelf. En als cadeautje, ook met een ander.

Het is tijd om naar je lichaam te luisteren

Wat ik kan bereiken, kun jij ook!

Jij wilt toch ook:

 • meer energie hebben.
 • minder stress ervaren.
 • beter kunnen slapen.
 • bewust tijd nemen voor jezelf.
 • in je eigen kracht staan.
 • meer ruimte in je hart voelen.
 • betere en gemakkelijkere keuzes kunnen maken.
 • de dag goed starten zodat de rest van de dag ook moeiteloos gaat.
 • liefdevoller en zachter in het leven staan.
 • stevig in verbinding staan met jezelf en daardoor ook met de ander.


Door te accepteren wat er nu is in je leven

€ 97,-

ALLEEN NU voor slechts € 47,- !!!

Het Zorg-Goed-Voor-Jezelf-Pakket!

Je ontvangt een half jaar lang, iedere week mega waardevolle inspiratie!


EXTRA: Bonus!!! Vragen die je duidelijkheid geven

EXTRA: Bonus!!! Tips en tricks uit eigen ervaring opgedaan

EXTRA: Bonus!!! Super simpele oefeningetjes die ik zelf ook doe


Voor het grootst mogelijke resultaat!!!


Dit is een absolute NO-BRAINER PRIJS! Waarom? OMDAT JIJ DIT VERDIENT !!!


 • Wat anderen zeggen:

  Ik leef nu veel bewuster en zorg stukken beter voor mezelf. 'Wat heb ik nodig' is daarin leidend. Mooi proces!

  ik zorg stukken beter voor mezelf

  Wendy

  Mirjam is echt een gevoelsmens en door haar eigen ervaringen te durven delen zorgt ze ervoor dat ik mezelf ook gemakkelijker open durf te stellen. Ik mag eindelijk mezelf laten zien, zonder voorbehoud, gewoon zoals ik ben.

  gemakkelijker open durven stellen

  Lilian

  Ik heb me nog nooit zo krachtig en vol zelfvertrouwen gevoeld. Erg bijzonder hoe deze online training je kan veranderen! Ik voel me dankbaar!

  hoe deze online training je kan veranderen

  Christina

  Wat krijg je?

  Bewustwording is de eerste stap naar verandering

  Inzicht in jezelf!

  Bewustwording is de allereerste stap naar verandering. Je maakt als het ware je onbewuste struikelblokken bewust zodat je deze kan aanpakken en veranderen in iets positiefs en opbouwends. Het opent je ogen zodat je dingen blijvend kunt veranderen en verder kunt.

  fysieke belemmeringen zoals slecht slapen, stress, ziekte en spanningen

  Loslaten van belemmeringen!

  Dit kunnen belemmeringen zijn op mentaal niveau, zoals ' ik kan dat niet' of ' ik mag geen fouten maken'  en ' alles moet perfect zijn'. 

  Maar er bestaan ook fysieke belemmeringen zoals slecht slapen, stress, ziekte en spanningen. Deze mag je allemaal loslaten en accepteren zodat jijzelf aan het stuur staat van jouw leven in plaats van geleefd te worden.

  Vind je eigen waarheid in je hart- en buikgebied

  Ontdek wat je voelt!

  Wij zitten allemaal enorm in ons hoofd. Maar er zijn nog twee manieren om je eigen waarheid te vinden en daarnaar te handelen. Die zijn helaas een beetje ondergesneeuwd in deze harde wereld van ratio en dat zijn je hart- en je buikgebied. Daar zit heel wat wijsheid, stilletjes te wachten op jouw ontdekking en verwondering. 

  Je houd jezelf in balans. Om steeds weer uit te komen in het midden, bij je kern

  Lichaam en geest in balans!

  Je houdt jezelf in balans. Net zoals een koorddanser die over het touw loopt, zo balanceer jij ook door het leven. Door flexibel en soepeltjes naar de ene kant en dan weer naar de andere kant toe te buigen. Om steeds weer uit te komen in het midden, bij je kern.

  Daar waar jij altijd terecht kunt. 

  Krijg NU direct toegang voor slechts € 47,- !!!


  Voor minder dan €2,- per week!!!

  Zodat jij daar niet over hoeft te twijfelen!

  Terwijl de opbrengst voor jou mega is!


  Loslaten wat je niet meer nodig bent en vertrouwen in jezelf


  Wat anderen zeggen:

  Je durft je kwetsbaar op te stellen wat mij triggerde om het ook meer te durven doen. Je kijkt naar wat er écht is en vertaald dat naar duidelijke begrijpbare taal. Het meeste was voor mij heel herkenbaar. Eyeopeners!

  eyeopeners

  Debby

  Je verhalen zijn empathisch, prikkelen, gevoelig, maar ook lekker nuchter. Samen met jouw levenservaring zorgt dat ervoor dat je online programma's veel mensen echt verder helpen! Het heeft mij zeker geholpen. Bedankt!

  het heeft mij verder geholpen

  Joyce

  Dit programma heeft mij stapje voor stapje geholpen om meer in mijn eigen lichaam te zakken. Vanuit rust en ontspanning. Leven vanuit mijn gevoel en intuïtie.

  leven vanuit mijn gevoel en intuïtie

  Samante

  Jij bent er nu klaar voor!!

  om je leven voluit te mogen ervaren

  € 97,-

  ALLEEN NU maar € 47,- !!!


  Zorg-Goed-Voor-Jezelf-Pakket!


  Je ontvangt een half jaar lang, iedere week mega waardevolle inspiratie!


  EXTRA: Bonus!!! Vragen die je duidelijkheid en structuur geven

  EXTRA: Bonus!!! Tips en tricks uit eigen ervaring opgedaan

  EXTRA: Bonus!!! Super simpele oefeningetjes die ik zelf ook doe


  Voor het grootste resultaat!


  GUN JEZELF DIT MEGA WAARDEVOLLE PAKKET !!!


 • Door mijn eigen levenservaringen en opgedane kennis te gebruiken

  Over Mirjam van der Wal | Zelfzorg Coach | Ervaringsdeskundige | Goed-genoeg-isme omarmen

  Jezelf afwijzen of je afgewezen voelen door een ander is je grootste valkuil. Je doet het nooit goed genoeg. Die valkuil houdt je gevangen in een leven gebaseerd op angst, schaamte en wantrouwen in plaats van liefde en vertrouwen. Dit oplossen is de weg naar jezelf terugvinden, en ik begeleid je daar graag bij. Je hoeft het niet alleen te doen. Door mijn eigen levenservaringen en opgedane kennis te gebruiken als hulpmiddel kan ik jou helpen om (nog) beter in contact te komen met jezelf, je lichaam en je gevoel zodat je zelfverzekerd en positief in het leven mag staan. Ik maak hapklare en superpraktische online programma’s die je van a tot z begeleiden bij je groei. Dat betekent niet dat je constant achter je beeldscherm zit, het betekent wel dat je deze helemaal in je eigen tijd en tempo kunt doorlopen. Hierdoor maak ik persoonlijke groei duurzaam, effectief en superleuk!