arrow_drop_up arrow_drop_down
Ik help jou van binnenuit je buitenwereld te veranderen

Mirjam van der Wal

Ervaringsdeskundige | Zelfzorg coach | Goed-Genoeg-isme

"Ik help jou weer in contact te komen met je ware ik door jezelf te herontdekken.
Van binnenuit verander ik jouw buitenwereld."

"Jarenlang ben ik zoekende geweest naar het contact met mezelf" 

Het viel niet mee om als introvert, bleu en erg gevoelige jonge vrouw overeind te blijven staan in deze prestatiegerichte, assertieve en extraverte wereld van nu. Ik had geen idee wie ik werkelijk was, laat staan wat ik uit het leven wilde halen...


Na meerdere tegenslagen stond ik behoorlijk onzeker, angstig en wantrouwend in het leven. Ik was niet belangrijk, werd niet gezien, en wat ik ook deed: ik voelde me nooit goed genoeg. Het proces dat ik ben aangegaan heeft ervoor gezorgd dat ik de weggestopte gevoelens van en over mezelf ben gaan accepteren. Ik heb zowel de leuke als de minder leuke eigenschappen van mij omarmt. Want het hoort allemaal bij mij en het mag er zijn.


"Ik mag voluit ervaren"

Ik ben alles wat ik tot dusver heb meegemaakt. Geen ‘oude’ of ‘nieuwe’ ikken. Alles diende een doel, daar ben ik zeker van. Het enige wat ik moest doen was inzien dat ik een weg te lopen heb en beseffen dat ik ver van mezelf verwijderd was geraakt. Nogal van mijn pad af.


Maar toen ik contact maakte met mijn innerlijk, begreep ik dat het maar een klein deel was van mijn leven toen.

 Inmiddels hebben al mijn ervaringen een heel positief deel, met een warme en vooral zachte kijk op de wereld om mij heen, in mij laten ontwikkelen. Vanuit mijn hart. En voel ik diep van binnenuit: wat er ook gebeurt, ik ben goed genoeg.

Je lijf is een prachtig instrument. Luister er eens naar, heel bewust. Voel wat het je wil zeggen.

Voel, luister en verbind

Je lijf is een prachtig instrument. Het vertelt je haarfijn wat goed voor je is en wat niet. Luister er eens naar, heel bewust. Voel wat het je wil zeggen. Want het kan je helpen in zoveel dingen als je er aandacht voor hebt. En misschien voel je niet direct welke kant je op zou moeten. Dat is helemaal niet erg, wellicht is de tijd nog niet rijp of zijn er nog dingen die je eerst aan kunt pakken. Probeer het op een later moment nog eens en kijk dan wat het je zegt.

"Niets van wat je meemaakt in het leven is voor niks."

We kunnen onze ervaringen, of ze nu vervelend zijn of leuk, gebruiken om anderen te helpen. Zeker 5 jaar ben ik actief zoekende geweest naar mezelf, en zeker 10 jaar sluimerend zoekende. Dat is een lange tijd. Tijd die ik anderen wil besparen. Want waar heb ik nu eigenlijk naar gezocht? Ik ben altijd al precies goed zoals ik ben, en jij ook. Perfect imperfect.


"Het leven zelf is de grootste leerschool"

Ik noem mezelf vooral ervaringsdeskundige en werk vanuit passie en intuïtie. Voor de kennis heb ik de opleiding tot Holistisch Leefstijlcoach in Bilthoven gevolgd en ook De Nieuwe Coach Opleiding doorlopen. Daarnaast bestudeer en implementeer ik Human Design en GeneKeys. Dit alles samen hebben mij moderne en superpraktische methodes gegeven, zodat ik over de tools en inzichten beschik om je vakkundig te kunnen begeleiden naar een leven van nooit goed genoeg naar helemaal oké. 


Ben ik uitgeleerd? Nee, gelukkig nooit! Het leven zelf vind ik de grootste leerschool en ik leer dan ook nog elke dag. Ik mag het leven graag zien in de vorm van een wervelende dans. Ik heb er mijn passie van gemaakt om die dans voor iedereen zo plezierig als mogelijk te maken. Door mensen terug in contact te brengen met zichzelf en elkaar, in balans, vanuit volledige acceptatie voor alles en iedereen, zonder oordeel.  Want dan leid je het leven dat van jou is in volle harmonie en verbinding. Met jezelf, met alles en iedereen.

Aanbod

1-op-1 coaching

De manier om je eigenwaarde te vergroten. Door (zelf)acceptatie en vergeving. 

Je bewustwording vergroten

Gratis weggever!

Dit e-book is gemaakt om jou verder op weg te helpen bij je persoonlijke groei.

Vergroot je zelfliefde en groei uit tot de beste versie van jezelf

Aanbod online

Ontdek hoe jij kan uitgroeien

tot de fijnste versie van jezelf