arrow_drop_up arrow_drop_down

"Ik vond mezelf niet goed genoeg... totdat ik in ging zien wie ik eigenlijk écht was: helemaal oké!"

Laat je verwachtingen los over wie je dénkt te moeten zijn en

kies vanaf NU voor wie je wérkelijk wilt zijn.

Ja ik wil meer info!

Waar was ik mee bezig?!

Ik voelde onrust, had last van dat irritante getetter in mijn hoofd. Was ik echt blij met mijn leven of hield ik mezelf voor de gek?   Eerlijk?   Dat laatste.


Het leek wel alsof het leven mij telkens een les wilde leren, alleen begreep ik zelf de spelregels nog niet. Daarom liep ik steeds tegen dezelfde soortgelijke problemen aan.


Het is slopend en destructief om net alsof te doen omdat je vindt dat sommige stukken van jezelf niet passen bij wie of wat je zou moeten zijn. Je accepteert simpelweg niet waar en wie je bent in het nu en dat houd je gevangen.


Om aan deze wurggreep te ontsnappen is het nodig dat je de ommezwaai maakt van ‘wat zullen ze wel niet van me denken?’ naar ‘ik mag er zijn’. In plaats van je blik op de boze buitenwereld te richten, mag je binnen in jezelf het licht liefdevol opsteken. Ik besloot te kiezen om mijn pijn om te zetten in mijn allergrootste kracht. Herken jij je in het volgende:

 1. Je bent bang om gekwetst te worden, je geeft anderen voorrang en zet jezelf op de laatste plaats
 2. Je MOET zo verschrikkelijk veel van jezelf, je wilt alle ballen in de lucht houden en dat vreet energie
 3. Je weet niet zo goed wie je bent en wat je wilt, je wordt geleefd (overleven) i.p.v. zelf te leven 
 4. Je houdt je klein en durft jezelf niet te laten zien en bent altijd bezig met anderen en de buitenwereld
 5. je zit vast in angsten, slechte patronen en oude wonden en wordt soms GEK van de stemmen in je hoofd
 6. Je bent jezelf constant aan het afkraken
 7. Je wilt het zóóóó graag anders doen maar HOE DAN??!


Na regen komt zonneschijn.

Het is super interessant om te weten waarom je valt want daar leer je veel van, maar het is nog veel belangrijker om te kijken hoe je weer opstaat uit het diepe, en soms inktzwarte dal. Wanneer je je er op dat moment bewust van bent, diep vanuit je hart, dat je goed genoeg bent en dat alles op elk moment goed is zoals het is, krabbel je veel makkelijker en sneller op. Je durft emotionele risico’s te nemen omdat dat je leven de vorm, vrijheid en voldoening geeft waar je zo naar verlangt. Zonder oordeel, zonder verwachting, zonder agenda en met liefde. Liefde voor jezelf.


Er vallen heel wat verwachtingen, aannames en overtuigingen van je af. De gigantische druk en ballast die je op je schouders hebt genomen omdat je dénkt sterker, beter, slimmer, succesvoller, slanker, wijzer, grappiger of sensueler te moeten zijn dan je nu op dit moment bent, laat je gaan. Je laat los wie je denkt te moeten zijn en eindelijk kun je volledig vrij en ongeremd de persoon zijn die je gewoon al die tijd al diep van binnen bent. 

Hoe lichtvoetig en vrij kan jij dan door het leven dansen? Kom! Ga ook mee dansen! Je hoeft het niet alleen te doen!

Hoe zou het voor je zijn als je:

 • vaker 'ja' tegen jezelf en vaker 'nee' durft te zeggen tegen iets of iemand anders.
 • weer durft te vertrouwen op je lijf, je gevoel en je intuïtie in plaats van je hoofd.
 • zonder schaamte durft te praten over je verlangens en gevoelens en los te laten wat anderen van je vinden.
 • er simpelweg vanuit gaat dat er momenten in je leven voorbij komen die ongemakkelijk en vervelend zijn, omdat dat de menselijke norm is, en horen bij het groeiproces wat het leven heet.
 • door die momenten niet omver geblazen wordt, maar ze er gewoon kunt laten zijn, zonder een oordeel, resultaat of verwachting eraan te koppelen. 
 • helemaal jezelf mag zijn zoals jij dat wilt omdat je diep vanbinnen 'weet': Ja ik bén gewoon goed genoeg.

Wat anderen zeggen:

Door dit coach programma samen met Mirjam te volgen ben ik me veel bewuster van mijn lijf, mijn gevoelens en mijn adem geworden en heb zo veel sneller door wanneer mijn gedachtes met me aan de haal gaan. Dat is zo waardevol! Want nu weet ik hoe ik dat om kan buigen waardoor ik niet meegezogen wordt in de neerwaardse spiraal van piekeren en ben vooral veel minder kritisch op mezelf. Ik (h)erken het nu. Yes!

Cheerleader

Caroline

Dit traject is een feestje waar je jezelf flink gaat tegenkomen maar waar je ook zoveel uit gaat halen! Het heeft mijn leven echt veranderd. Aanrader!

Gelijkgestemde
Jane

Wat me het meest heeft geholpen is me bewust te worden van mijn innerlijke criticus en schaduwkanten. Door deze twee aan te pakken en toe te laten is er bij mij echt wat in werking gezet. Ik voel me zoveel sterker, zachter en rustiger! Dank je wel Mirjam voor het coachen.

gelijkgestemde
Dorien

Welke keuze past bij jou?
20 weken training van je nooit goed genoeg voelen ➔➔
naar helemaal oké!!

Jij bent helemaal oké

BASIS

ZONDER 1-op-1 coaching

Direct starten!

€ 499,-
€ 297,-
* In termijnen betalen is mogelijk

Jij bent helemaal oké

VIP

MET 7x 1-op-1 coaching

Direct starten!

€ 1250,-
€ 897,-

* In termijnen betalen is mogelijk

Enkele speerpunten uit de training:

Deze les is voor jou als je...

...veel te veel bezig bent met wat de buitenwereld van jou vind. Dat je doet wat je DENKT dat er van je verwacht wordt in plaats van dat je doet wat jijzelf graag wilt vanuit je hart.
...aan het overleven bent in plaats van leven. Dat je het gevoel hebt dat je geleefd wordt in plaats van zelf achter het stuur te zitten van je eigen leven. Stap uit je hoofd en kom weer terug in je gevoel en je lijf. 
...bang bent om gekwetst en afgewezen te worden. Je zigzagt door het leven en haalt je maskers, schilden en wapens tevoorschijn omdat je denkt dat dat je helpt om niet geraakt te worden.
...vaak aan het piekeren en malen bent en je veel te veel laat leiden door die kritische stemmen in je hoofd. Leer om je gedachten rustiger te krijgen.
...blijft ronddraaien in de neerwaardse spiraal van spijt, schaamte en vooral schuld. Iets of iemand moet er schuldig zijn.
...sociaal gewenst gedrag vertoont en vaak denkt in termen als 'goed' / 'fout' en please-gedrag vertoont. Je kruipt in de rol van slachtoffer of strijder/aanvaller.
...merkt dat je heel vaak aan het oordelen bent, over jezelf of over anderen.
...je emoties niet durft te dragen en er als het ware in meegezogen wordt.  Je leert het kleine gewonde meisje in jezelf te omarmen.
Deel 1 van 3: leren omgaan met je emoties.

...jezelf aangeleerd hebt om je gevoelens en emoties weg te stoppen in plaats van ze te observeren. 

Deel 2 van 3: leren omgaan met je emoties.

...vind dat je het nooit goed genoeg kan doen. Werken aan je zelfwaardering en zelfacceptatie.

Deel 3 van 3: leren omgaan met je emoties.

€ 499,-
€ 297,-

20 weekse online training

Jij bent helemaal oké

BASIS

 • Tien online lessen, om de week komt er een les vrij (= 20 weken).
 • Exclusieve video's en audio's, werkboeken, creatieve oefeningen, adem oefeningen, aandacht oefeningen, visualisaties en opdrachten.
 • Half jaar lang toegang tot de online academie inclusief alle lessen, materialen en updates.
 • Half jaar lang toegang tot de community waar je 24/7 je vragen kunt stellen
  Dé plek om het samen te kunnen doen en je worstelingen, doorbraken, hersenspinsels en alles wat je maar wilt kunt delen met elkaar.
 • Een omgeving met gelijkgestemden die wachten op jou!

Je kunt ook in termijnen betalen

€ 1250,-
€ 897,-

20 weekse online training

Jij bent helemaal oké

VIP

 • Alles van BASIS
 • 7x (± 1keer in 3 wk) 1-op-1 online coach gesprek van max. 60 minuten
 • Max. toegang voor 3 personen
 • 1 jaar lang toegang tot de online academie inclusief alle lessen, materialen en updates.
 • 1 jaar lang toegang tot de community waar je 24/7 je vragen kunt stellen.
  Dé plek om het samen te kunnen doen en je worstelingen, doorbraken, hersenspinsels en alles wat je maar wilt kunt delen met elkaar.
 • Een omgeving met gelijkgestemden die wachten op jou!

Wat anderen zeggen...

Deze maanden hebben voor heel veel verdieping en rust gezorgd, maar ook voor het ontmoeten van hele fijne mensen in de PRO groep. De oefeningen waren super waardevol! Ik heb echt ervaren hoe veel mediteren en bewust ademhalen met je doet. Nooit gedacht dat ik dit nog eens zou zeggen als broodnuchtere vrouw. Dank je wel Mirjam en medereizigers!

gelijkgestemde
Joyce

Wauw! Nooit geweten dat ik zoveel maskers en muurtjes had opgezet, hoe ik mezelf saboteer en hoe ik simpelweg het geluk uit mezelf kon halen i.p.v. het bij een ander te zoeken. Super bedankt voor deze megashift in mij.

Gelijkgestemde
Marijke

Dankzij deze training heb ik geleerd om beter naar mijn lichaam te luisteren en keuzes te maken vanuit mijn hart in plaats van mijn hoofd. Ik kan mijn minder leuke kanten nu veel beter accepteren. Ik heb geleerd om dankbaar te zijn voor wat ik wél heb en kan en nog meer te genieten van de kleine dingen. Enorm bedankt!

Cheerleader
Laure

Werkt de link niet? Heb je een vraag?