arrow_drop_up arrow_drop_down

GRATIS E-BOOK!

Je leven voluit ervaren doe je zo!

  • minder ontevreden en lusteloos
  • minder stress en vermoeidheid
  • minder onzeker en angstig
  • meer plezier en gemak!
Laat je gevoelens zien, zeg wat je wilt

* Na het downloaden van dit e-book zal ik je per e-mail nog verder inspireren, upliften en motiveren met inzichten, ervaringen, tips en tricks. Alleen als jij dat wilt, je kunt je altijd heel gemakkelijk weer uitschrijven.

Mirjam van der Wal |Zelfzorg Coach | Ervaringsdeskundige | Goed-Genoeg-isme

Het leven kan lastig en zwaar zijn als je jezelf en anderen aan het bekritiseren bent en denkt dat alles zo perfect mogelijk moet zijn. Maar uit ervaring weet ik dat dit niet zo hoeft te zijn en geloof ik dat ook bij jou deze verandering mogelijk is. Ik besloot mijn leven voluit te gaan ervaren en emotionele risico’s te nemen door mezelf te mogen zijn. Met al mijn imperfecties. Juist dit gaf mijn leven de vorm en voldoening waar ik naar zocht. En doordat ik zag dat dit dé weg was om blijvende en duurzame veranderingen door te voeren in mij, wil ik hier nu ook anderen mee helpen.

Stapje voor stapje... te beginnen met dit e-book waarin


  • je leert hoe je op jezelf kan gaan vertrouwen.
  • je leert je valkuilen te herkennen.
  • je leert om jezelf een stem te durven geven.
  • je leert leven vanuit de basis van: 'ik ben goed genoeg'

Wat anderen zeggen...

soms net even wat je nodig hebt
Karin
Goh! Ik had hem ook graag als een echt boek willen hebben, dan had ik hem op mijn nachtkastje gelegd en er elke dag even in kunnen bladeren. Het is soms net even wat je nodig hebt. Super bedankt voor je e-book, ik vind hem heel mooi en herkenbaar.  
mooie vormgeving
Mariza

Wat een geweldig e-book! Boordevol waardevolle dagelijkse tips, dat had ik niet verwacht. En het ziet er ook zo fantastisch uit qua vormgeving. Mooi hoor!

gewoonten en vastgeroeste patronen
Susan
Sommige stukjes lieten me echt weer even een pas op de plaats maken. Je even weer bewust te worden van je gewoontes en vastgeroeste patronen kan best even confronterend zijn, maar daarom ook zo nodig. Dank je wel ♡
Worstel jij met gevoelens van somberheid, schaamte, schuld, angst, wantrouwen en schaarste

Wil je af van dat gevoel van tekortschieten en niet goed genoeg zijn?

Er is geen licht zonder schaduw, er is geen eb zonder vloed, geen iets zonder niets. Maar als we het over het ervaren van emoties hebben, lijken we alles minder flexibel te willen benaderen. We ontwijken de emoties die pijn doen of ongelukkig maken, en omarmen degene die ons gelukkig maken. Logisch, dat doen we allemaal, want dat kan pijn doen nietwaar. Maar zonder de één kan de ander niet bestaan, of op zijn minst niet met dezelfde kracht. Zou je echt goed kunnen lachen als je nog nooit de kans had gehad om echt goed te huilen?

Intens diepe voldoening, liefde, plezier en passie voelen, dat wil jij toch ook?!


Vraag dan nu het GRATIS e-book aan.


JA IK WIL HET E-BOOK