arrow_drop_up arrow_drop_down
Jij bent goed genoeg

Verander je wereld van binnenuit en kom weer in contact met wie je werkelijk bent.

Ik help jou je EIGEN unieke levensritme en balans te hervinden zodat je durft te zijn wie en wat je altijd al was: helemaal goed genoeg

Zelfzorgcoach | Ervaringsdeskundige |
Goed-Genoeg-isme

Ik wil jou heel graag praktisch helpen om los te komen van je angsten en beperkende overtuigingen door je weer terug af te stemmen op je ware ik en je eigen unieke levensritme. Zodat je blindelings durft te vertrouwen op je eigen innerlijke wijsheid. Als jij je natuurlijke timing hebt hervonden en kalmte vind, ontstaat er vanzelf helderheid en vertrouwen. Dat alles vanuit de basis dat jij bent zoals je bent: goed genoeg. En dan ontspruit er altijd een simpele en zonneklare stap vooruit. 

Aanbod MW - methode:

Leef voluit, dat doe je zo

Gratis e-book:

Je leven voluit ervaren doe je zo!

Het leven kan lastig en zwaar zijn als je jezelf en anderen aan het bekritiseren bent en denkt dat alles zo perfect mogelijk moet zijn. Maar uit ervaring weet ik nu dat dit niet meer zo hoeft te zijn en geloof ik dat ook bij jou deze verandering mogelijk is. Stapje voor stapje... te beginnen met dit e-book. Want ook jij bent goed genoeg.

Leer jezelf kennen dmv human Design

Human Design Basisreading 

Human Design is een methode om jezelf beter te leren kennen en hoe je je leven kunt leiden op een manier die daarbij past. Aan de hand van je precieze geboortemoment wordt je persoonlijke design berekend en krijg jij te horen wie je als mens bent, hoe jij het beste beslissingen kunt nemen, waar je geconditioneerd wordt door de buitenwereld en hoe je het beste kan functioneren in je leven (privé & werk). Als je dit gaat begrijpen en toepassen, heb je als het ware een gebruiksaanwijzing voor jezelf hoe te leven hier op aarde. Jouw unieke formule tot geluk, liefde en succes.

Zorg goed voor jezelf pakket

Het mega inspirerende
Zorg-Goed-Voor-Jezelf-Pakket

Door dit pakket ga jij je bewust worden van je valkuilen zodat je de stapjes zet naar meer rust en vrijheid. Neem de regie weer in eigen handen, maak de beste keuzes gebaseerd op je onderbuikgevoel en vanuit je hart. Voel de connectie met jezelf. Kom los van de angst voor kritiek en de stemmetjes in je hoofd. Omarm je kwetsbaarheid als grootste kracht, zodat jij je leven voluit ervaart.

Goed genoeg zijn

20 weekse online/offline training

Jij bent helemaal oké

Dé ultieme ontdekkingsreis naar binnen toe. Je ervaart wat het is dat je nu nog steeds tegenhoud in je leven. Vooral het (her)ontdekken, inzien en ontrafelen van je oude patronen, (voor)oordelen, beperkende overtuigingen en niet passende gewoonten zorgt ervoor dat je de dingen vanuit een andere hoek leert bekijken. Je mag namelijk een héleboel gaan leren loslaten wat je niet meer nodig hebt zodat je eindelijk eens gaat toelaten wie je werkelijk bent, en dat... is goed genoeg.

Start vandaag nog!